Prin zambet transmit bucuria, cu dragoste multa daruiesc fericirea, lumina imprastii pe unde pasesc…savoarea, frumusetea, magia universului caut, ma contopesc pe aripa gandului….cu buzele sufletului gust in tacere bucati spre trebuinta, calatoresc pe aripi de zefir si impart iubire cu sclipiri din stele. Sunt eu un mic trecator care gusta frumusetea florilor, copacilor….culorile curcubeului si se bucura de continua schimbare a peisajului ceresc desenat uneori in puful norilor…BUCURIE.



Logare.

joi, 5 aprilie 2012

Clocoteşte în sânge primăvara


Muguri timizi de trandafir la fereastră stau rânduri
gingăşie scăldată sub ploaie de gânduri -
dincolo de cuvinte raze de soare-mi par
clocot de lumină, poveste din pocnet de jar.

Susură dimineaţa o nouă poveste nensemnată
doruri din primăveri jucăuşe nespuse vreodată
sub pleoapa cerului oaza de-azur se strecoară
vinişoare albastre stau singure afară.

Mă inundă mireasma cu iz de viorea
se revarsă în mine sclipiri dintr-o stea
freamătă un mugur sub o coajă groasă
se zbenguie singur vrea să iasă din casă.

Clocoteşte în sânge primăvara diafană
bate-acum o pendulă şi-mi arată că-i seară,
stând la fereastră ziua-m pierdut
contopită în roze nici nu ştiu cum a trecut...

Trezire din vis

O parte din mine visează căutând frumuseţea dincolo de pleoape, o parte din mine gustă însetată din cupa gândurilor păşind printre stele. Sunt ,,acasă” aici, pot privii, pot călătorii nestingherită... valuri de culoare-mi  învăluie trupul, iar călăuza albă e luna.
Prinsă-n poala nopţii, putată-n leagănul viselor rătăcesc gustând din luceferi. E atâta linişte, e atât de frumos... pot simţii respiraţia universului prins în ajurul ce mi-a fermecat privirea. Freamăt de stele alcătuiesc cântul ce-mi poartă gândul, acorduri fine din delicate arcuşuri mă însoţesc pe portativul timpului.
Mă pierd, mă înalţ visând şi în acelaşi timp simt cu buzele sufletului muzica ca o răsuflare ce se contopeşte în mine din univers. Graţioase petale din cupa simţurilor îmi ating pleoapele trezindu-mă la realitate...Sunt săruturi de pe buze de copil: ,,Mami te iubesc!”... Mulţumesc Doamne şi azi pentru toate darurile pe care le primesc în fiecare clipă.