Prin zambet transmit bucuria, cu dragoste multa daruiesc fericirea, lumina imprastii pe unde pasesc…savoarea, frumusetea, magia universului caut, ma contopesc pe aripa gandului….cu buzele sufletului gust in tacere bucati spre trebuinta, calatoresc pe aripi de zefir si impart iubire cu sclipiri din stele. Sunt eu un mic trecator care gusta frumusetea florilor, copacilor….culorile curcubeului si se bucura de continua schimbare a peisajului ceresc desenat uneori in puful norilor…BUCURIE.



Logare.

miercuri, 2 februarie 2011

Nostalgii

Privesc imaginea din minte, ascult freamătul pădurii, gust culorile care mă înconjoară…o pană pluteşte în voie printre crengi, fiindcă o pasăre măiastră a lăsat urme. Un fulg de dragoste se aşterne peste două siluete dintr-o altă lume.
Trupuri scăldate în dans de raze, puzderie de săruturi îmbracă siluetele contopindu-le într-un ghem de culoare, energia adunată în firişoare se amestecă uşor, toate culorile curcubeului prinse de mână…Ce frumuseţe!
Atingeri fine opresc nisipul clepsidrelor, lumea stă în loc încremenită parcă. Dincolo de realitate dragostea zboară deasupra luminişului verde. Paşi pereche se scurg pe poteca umedă, curioase frunzele se înghesuie să vadă… sub emoţia celor doi soarele dăruie o ploaie de licurici printre pleoapele copacilor.
Trupuri tremurânde cu podoabele soarelui pe umeri se amestecă…cuvintele sunt de prisos, fiindcă oaza din luminişul verde e plină de iubire. Parfum verde, lumină, păsări, copaci curioşi şi mărgăritare îmbracă colţul de lume în hăiniţă specială. Energia din el aşterne pe portativul vieţii notele săruturilor prinse în dans sub firişoare de soare.
…Uimită de neliniştea din inima ta, uimită de gânduri…nu există timp fără viaţă, există în schimb tăcerea din nopţile pline de stele, tăcerea din gânduri zburdalnice la porţi de vise…visează, iar gândul să-ţi fie plin de frumuseţe, fiindcă rodul din inimă împrăştie seminţe.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu